Loading...

Изповед в четвъртък … Заспах.

Разпаден съм. Аз се разпадам. Донякъде е катаргично просто да го изхвърлите там. Чувствам се много по -добре, когато водя с дефектите си, както и с безразборния оттогава, не е нужно да се притеснявам хората да се подиграват с мен, това е като „да, разбирам, че имам храна на ризата. Сложих го там. ”

И така, тук е най -новият ми кръг от признания за вашето четене/смях/игнориране, както и прескачане на предишното удоволствие от публикуването …
Най -новите ми видеоклипове

Преди да бяхме непознати преглед
Преди да бяхме непознати от ревюто на книгата на Рене Карлино.
Бързи мисли, както и препоръки за аудио книги. Историята, разказвачът, оценката, както и много повече от поредицата „Страхотно слушане“.

Още видеоклипове

0 секунди от 9 минути, 42 секунди

След това
5 -минутно бягане за загряване a
05:34

На живо
00:00
08:21
09:42

1. Преди имах спешен фонд от малко пари, прибрани у дома. Изповед … Използвах го на педикюр, както и сега всичко го няма. (В моя защита е, тъй като вие изисквате пари от предложение на тези места). Ще се мразя, когато дойде „Големият“.

„Голям един“ = това, което калифорнийците наричат ​​голямото земетресение, което ще ни удари един ден.

2. Не мога да спра да купувам Groupons. Това е проблем. Всеки път, когато искам да предотвратя имейл/моя живот/RER, получавам Groupons. Всеки индивид иска да гледа китове ??

3. Заспах на пода на жизненото си пространство, както и се събудих от Вегас, опитвайки се да се изкача върху мен, за да спя.

Краката ми са невероятно стегнати, така че направих тази сесия за йога за бегачи. В крайна сметка жената ви насърчава да продължите да се развивате в Савасана, ако имате време. Е, 30 минути по -късно се събудих като „Къде съм? Какво става? Коя година сме? Коя е котешка е това?!?! ”

4. Вярвам, че ми харесва точно как косата ми изглежда мръсна. След като го сваля от това, че съм в топ възел, това е някак плажно вълнообразно, както и сега това е моето извинение за мръсна коса.

5. Вчера, докато братята ми бяха в аркадата, обиколих търговския център, както и закупих 2 нови чифта тренировъчни капри. Не мога да спра да купувам дрехи за тренировка – изпратете помощ! (И аз напълно получих чифт панталони Fabletics.)

6. Преди бях доволен от краката си да не изглеждат прекалено ударени, за да бъдат краката на бегача. Е, изглежда, че няколко ноктите на ноктите ще изоставят кораба след маратона Revel, като се има предвид, че той е бил много спускане, както и ноктите ми най -вероятно се блъснаха по обувките ми за 4 часа, както и се отказах от мен.

7. Обичам под палубата. Разбирам, че трябва да гледам по -малко телевизия за истината, но ми харесва.

Сега отиваш …

Какво трябва да признаеш?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Leave a Reply

Your email address will not be published.